Zdrowie Tomaszka.
100lat.
100lat.
... co było zrobione: oba łączniki stabilizatora, obie gumy na wahaczu (duże tyle) lewy sworzeń wahacza - po tych zabiegach jakby mniej, ale nadal teraz bardziej z prawej strony - został mi jeszcze ten sworzeń prawy do zmiany, ale jeśli to nie pomoże to już jestem głupi ... może coś wam do głowy wpadnie? nie wiem gdzie szukać? Wszystko daje wrażenie jakby coś się przesuwało w tył i przód w zależności czy hamuję czy ruszam - O1 1.9 TDi, AGR 280 000 ... ps. ostatnio robiłem także napinacz paska alternatora + sprzęgiełko, rozrząd rok temu - ale stuki były już przed zabiegami
- zobaczę jak odbiorę jak się teraz zachowuje autko ... powiedział tylko, że jak robił to 1 raz to leżał pod autem tydzień czasu i czukał i jak chcę wiedzieć to może mi powiedzieć, ale zapłace 400 zł, a nie 170 zł więc chyba zostanę w błogiej nieświadomości bo nie mam 100% pewności, że to obejmy stabilizatora, a wymienione było prawie wsio co mogło się rozklekotać od naszych polskich drug ... no nic może jak zajrzę pod Skodzinkę to mi sama pokaże gdzie ją głaskali
pozdr i dzięki za pomoc ...

", za 2 dni zamówił PIERDBURGA i śmiga jak nowa
, wymiana oleju, szybko, sprawnie, fachowo, 50 zł z moim towarem, 60 jak macie osłonę silnika 
Komentarz